Tuesday, 7 June 2011

Pemantauan Kewangan Januari - April 2011

Assalamualaikum.. =)

peh. arini ari ke 3 aku menjalankan tugas luar.. yee... memantau rekod kewangan dan akaun sekolah lain.. macam biasa lah.. pengalaman berharga untuk aku kn.. esok (8 Jun 2011) last day untuk pemantauan kali ni.. and sepatutnya, aku tak ada dalam senarai, tp last minit, aku kne gantikan kak Julia plak.. x brape sihat katenye..

what ever pn, aku cube yg terbaik la utk diri aku... aku bukan la bagus sangat, tp sekadar bersama membantu kan..

ok la.. aku pun x berape nk ade idea nih, so, tamatkan kt sni je la erk.. hehe.. ok.. =)

No comments:

Post a Comment